Kontakt

Det absolut enklaste sättet att kontakta Mullehästen är att lägga en kommentar till något inlägg. Mullehästen och hans matte älskar kommentarer.

För att kommentera klickar du på den röda länken längst ner till höger i varje inlägg, där det står “X kommentarer”. Där fyller du i namn och email, samt hemsideadress om du har en sådan som du vill visa upp. När din kommentar publiceras syns ditt namn och din hemsida för alla, men enbart matte kan se din e-mailadress, och du kommer inte få något spam.  Första gången du kommenterar måste kommentaren godkännas, men när du väl fått en godkänd kommentar så kommer alla andra kommentarer du skriver godkännas automatiskt och dyka upp i kommentarsfältet genast efter postning.

Du kan också gilla Mullehästen på Facebook, eller maila honom.


Comments

Kontakt — 10 Comments

 1. Jag har en enkel liten fråga till Mullehästen och hans ägare plus fjortisen. När man väl gapat sig till en häst med sådan där luftig och vacker trav som man ser på filmer (köpt en lipizzaner) och sedan rider in den hästen och inser att just den traven är helt omöjlig att rida i för den är mer som en katapult än trav. Jaha då står man där som ett fån och vet att man har världens vackraste häst men undrar i sitt stilla sinne om man någonsin kan rida i nedsittande trav på den hästen. Hur löser man den lilla trevliga utmaningen?

  • Sitsträning, sitsträning, sitsträning. Det är faktiskt precis som du säger, när den där traven kommer fram så får man hålla i sig.
   Mitt bästa tips till de som är ovana vid Mullehästen är att ta ner i undertempo och vänja sig där, då får man en lightversion och kan hitta balans innan man trycker på framåt.

   Fråga fjortisen annars, hon fullkomligt älskar Mulles nersuttna trav (a)

 2. Hej! Mullehästen har blivit nominerad till årets lipizzaner, men vi behöver lite mera info om honom såsom när han är född, härstamning m.m. Jag har skickat ett mail till den hänvisade mailen, men nu försöker jag här. Det är brådskande 🙂
  Mvh / Pia

  • Hej Pia!
   Jag fick ditt mail och svarade på det igår! Om det inte har kommit fram så hör av dig igen.
   Mullehästen hälsar och tackar för den fina nomineringen, han är mycket mallig!

 3. Hej!
  Vilken härlig blogg! Har läst ett tag nu. En pålle som liknar din mycket flyttade in här i våras. Han är dock bara 4. När jag läser dina inlägg och ser bilderna undrar jag om dom är nära släkt. Jag har aldrig haft lipizzaner förut. Ibland undrar jag vad det är för ett djur det här. Ena dagen en dröm. Andra dagen också men med “mar” framför. Alltid söt, dock. Bara att skicka in i transporten ena dagen. Vägrar den andra. Galopp som ängladans ena dagen. Bakbensdans och rusning med bakpåskjut nästa. Lugn som en filbunke ena dagen. Rodeo vid åsynen av en bil, den nästa. Vägrar vara ensam i stallet, då måste jag stå med honom INNE i boxen om han ska vilja ha ngt hö. Går inte att stå utanför dörren och hänga in ens. Underbar att rida de rätta dagarna och alla som träffar honom älskar honom. Är det normalt? 😉

  • Ja, det låter ganska precis som en genomsnittlig pizzahäst. Välkommen till den världen, jag rekommenderar mindfulnessträning och mycket choklad!

 4. Hej!
  Jag har sett att du & Mullehästen har lite sadelproblem… Jag har en bomlös dressyrsadel till salu, den kanske kunde vara nåt? 🙂

 5. Ett otroligt tungt beslut att fatta. Men varje ansvarsfull hästgare, har detta att besluta. Detta skall fattas med omsorg av hästen man delat stora delar av sitt liv med.
  Vi som följt din blogg under lång tid, förstår att du gjort allt du kan för Mulle.
  Men det kommer inte att finnas fler Mulle. Vi, jag och Granger kommer att sakna honom och din välskrivna blogg i framtiden.
  Kjell Berglund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *