Feedback

Vad tycker du om oss? Saknar du något? Gillar du något? Tycker du innerst inne att matte borde sälja Mullehästen och köpa en cykel, eller är det så som vi alla misstänker, att Mullehästen får för lite karameller?

Kommentera, anse, fråga, klaga, önska och bli en del av Mullebloggen du också!


Comments

Feedback — 47 Comments

 1. Hej

  Vad kul att du fixat egen sida, är mycket imponerad. Jag saknar den där fiffiga inställningen som gjorde att sidan blev precis lagom när man gick in via mobilen, nu blir det väldigt litet och inte lika smidigt….

  Ha det bra och krama mulle från mig

 2. Tycker nog att det funkar rätt bra som det är, och den där cykelidén förkastar vi å det grövsta. Har varit duktig och ändrat länken också. Keep up the good work!

  • Jag fick den uppmaningen i en kommentar på Youtube en gång. Och tänk om kommenteraren hade rätt?

   Men jag har redan en cykel, det vore ju sjukt opraktiskt att ha två. Speciellt som jag använder den första ungefär tre gånger om året.

 3. trevlig blogg, men jag hittar ingen RSSfeed så att jag kan prenumerera på inläggen. Letar jag dåligt eller finns det inte. Det är synd för jag vill gärna läsa, men hinner inte surfa in dagligen. Bättre att få det rakt in i brevlådan

  Anna

 4. Jag vill kunna dela på Facebook direkt när jag läser ett bra Mulleinlägg som jag tycker fler bör få njuta av. Är det en funktion som kommer?
  I övrigt lika bra som förut, keep up the good work

  • Fixat!

   Nu ska det fungera att dela inlägg via Facebook, Twitter, Google, Email och RSS om man går in på själva inlägget (klicka på rubriken eller kommentarer)

  • Ja, jag tar bort dem vartefter jag är klar med dem, det blev så väldans många där ett tag så jag kunde inte riktigt hålla ordning på vad som var åtgärdat och inte.

   Men alla åsikter uppskattas!

 5. Hej!
  Ramlade in här av “en slump”. Måste bara få säga att du skriver helt fantastiskt!
  Jag skrattar så jag gråter! Tack!

 6. Du skriver helt fantastiskt underhållande. Kommer garanterat att bli en anhängare av bloggen. Grattis till nomineringen i årets Lipizzaner!

 7. Jag har följt Mullehästen och dig ett par månader och skrattat så mycket. Du skriver helt fantastiskt bra. Jag har blivit beroende av din blogg.

 8. Förresten undrar jag om det inte räcker med straffgrönt nu? Det var ju för att det var för få kommentarer. Är det fortfarande det, eller kan vi få tillbaka den blå färgen?
  /Sy

  • Kommentarssnittet är fortfarande lägre än det var i januari/februari, trots att antalet läsare hela tiden ökar!
   Man kan anta att det beror lite på att folk är mer ute och rör sig på våren, vintern är nog mer bloggläsarvänlig. Eller så börjar ni tycka att vi är tråkiga?

   Men vi kanske ska byta den gröna mot något annat roligt ett tag, så ni inte blir bekväma av er 😉

 9. Ja, tack! Den gröna är hemsk! Vill alltid skriva att ni är bäst, men risken är ju att ni tycker att jag är tjatig. Har skrivit det tidigare, men av alla hästmänniskor jag vet, är du min största idol – jag skulle vilja vara en sån matte som du är! Dessutom skulle jag vilja göra massa olika roliga saker som ni gör. Tyvärr har vi varit banlösa, insnöade, hovömma, obroddade, odefinierat ovilliga, under utredning, haft boxvila, skadade eller haft ridförbud pga kotfraktur eller hjärnskakning. Så vi kommer liksom ingen vart. Men en vacker dag… Tills dess läser vi om era bravader och drömmer om våra kommande. Tack öfr världens bästa blogg och för att vi får en ny färg (fast blir det rosa måste jag nog tyvärr sluta läsa pga illamående).
  Många karameller till er båda! (själv gillar jag gröna grodor)
  /Syvonne med lillpållan o storpållen

 10. Hej! Skulle verkligen uppskatta ett RSS-flöde. Himla smidigt att få Mullebloggen direkt i sin läsare sådär. Tack för en fantastisk blogg!
  // KR

  • Hej!
   Såvitt jag kan se så ska det gå att få RSS den vanliga vägen (mullebloggen.se/feed/), men då är det på ett annat tema.
   Tyvärr verkar det som att det tema som bloggen är uppbyggd på inte stöder RSS, men jag håller på att lägga över alltihopa på ett nytt tema så förhoppningsvis går det att lösa snart.

   Vilket också blir ett svar till Syvonne; Bloggen kommer inte att vara grön så fasligt länge till!

 11. Jag älskar Mullehästens blogg, den gör meg sä glad at läsa. Inte als deppig, men full av humor och kampgejst – och en jättestor portion kärlek. Och det er möjligt at matte är en ganske vanlig matte, men hön er nu ganske ovanligt duktig til at förstå sin Mullehästs mentalitet och personlighett, og värdsätta den!
  Kram fra Aiko i Danmark

 12. Halloj!
  Du skriver så jävla roligt att jag när jag vill vara glad kikar in till dig o Mullehästen.
  Om jag inte missminner mig har min häst Maya varit med på bild hos Mullehästen via fina Ylva. God fortsättning 🙂

 13. Nu har jag läst igenom alla blogginlägg och kommit fram till idag. Vilken underbar läsning! Jag är glad att jag har hittat hit. Tack för all tid du lägger ner på bloggen!

 14. En helt underbar blogg! Älskar att följa Mullehästens öden och äventyr! För övrigt den enda blogg jag följer. Stort tack till matte som skriver/ fotograferar och till Mullehästen som är så fin och har en så härlig personlighet! ♡/ Marie

 15. Nu har jag läst mig igenom vartenda blogginlägg sen starten, vilken underhållning! 🙂 Som en hel bok fast utan slut. Jag halkade in här via en kollega, och det händer ju lite till och från att fikadiskussionerna handlar om hästar i allmänhet, och Mullehästen i synnerhet, numera.
  Tack för en härlig blogg och keep up the good work!!! 🙂

 16. En nyfiken fråga, verkar som om mulle inte gillar att springa i snöre, varför? Hur gör du (träns/bett/grimma, fäster snöret etc)? Mina hästar älskar att springa i snöre, det är viserligen mer lek/motion än träning men bra uppmjukning.

  //M

  • När han springer i bara ett snöre har vi grimma, och det tycker han är sjukt tråkigt. Han brukar passa på att bralla lite om han är på humör, annars suckar han mest. Däremot när han får springa i två snören är det mycket roligare! Då har vi träns med rakt bett, utan nosgrimma. Då kan man jobba ordentligt och vara viktig hest!
   Allra roligast är inget snöre alls!

 17. Har du testat longera med träns & trä linan genom närmsta bettringen, bakom nacken & fästa i bortre ringen? Med “den rätta knycken” kan man få hästen att gå utåt/innåt på slak lina & bromsa/ge stöd genom att sträcka linan. Funkar bra på mina hästar men alla är ju individer (vissa mer än andra).

  //M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *