Om oss

Matte är en ganska vanlig matte. I en ganska vanlig ålder, med ett ganska vanligt jobb och en ganska vanlig lägenhet. Men hästen, han är en ovanlig häst. Mullehästen, en sann livsnjutare som stolt bär upp epiteten tjock, vit och luddig på ett hedersamt vis, kryddat med lite fnork, lite yahoos och lite andra sätt att få sin matte gråhårig i förtid.

Man kan säga att matte köpte en lipizzaner för att ha en ståtlig dressyrhäst för de högre klasserna. Matte finner sig själv ett antal år senare med ett sprattligt disneyfår vars största intresse verkar vara att ramla ner i diket och säga fnork. Så kan man säga.

Följ oss dagligen här på Mullebloggen!


Comments

Om oss — 2 Comments

  1. Men kolla en vit häst till!! Det drar iväg åt hästhållet, det känner jag på mig. Kollade på hästfilm med en sexåring i går och det lär bli mer naturnära uppföljare på den upplevelsen och den här fina bloggen i dag. Kul!

  2. Underbart! Här är en matte till som har en luddig, vit och lagom tjock pålle, dock Connemara till slaget och som är en herre som tar sitt liv på stort allvar ibland och på ponnylek däremellan. Ska bli intressant att följa era förehavanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *