Battleground

Vi har bytt gips idag. Det tar ganska lång tid. Eller lång och lång, det tar tillräckligt lång tid för att Mullehästen ska tröttna på att stå med foten uppe och istället sprattla runt så att matte råkar skvätta gips över hela stallet och halva sig själv. Mullehäst mycket nöjd. Matte inte lika nöjd.

Matte har dock letat fram det extra klistriga bandagematerialet och satt i tån så nu får Mullehästen rejält svårt att få hål på fotpaketet. Han försökte skrapa det lite i stallgången, men då fick han skäll och gå in i lägenheten och skämmas. Han tog det inte så. Det var ju mat där inne.

Så det är lite oklart vem av oss som vann idag egentligen.

Dagens tema; Lisebergskanin.

image


Comments

Battleground — 2 Comments

  1. Låter du tejpen vara direkt mot hoven på ovansidan så sitter den fast bättre, och sen är det bra att återanvända sulan, klipp bara ner så att du får med dig tån så kan du ha det som grund förrnästa tejp doja :). Spar man lite på silvertejp :p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *