Gipsfoting

En regnig dag betyder husarrest om man är en gipsfoting. Mullehästen var inte road. Här har man haft jeteont i foten, och så försvinner allt det onda men då får man inte gå ut istället? Vafalls?

Men på kvällen klarnade det upp och det är fortfarande så varmt att vägarna torkade hyfsat snabbt. Matte använde moderata mängder våld och fick på Mulle hans stövel, och så följde vi med raggsockan med matte&husse ut på promenad. Det var oerhört roligt, tydligen. Allting blir väldigt stort när man har varit inne i lägenheten hela dagen, så Mullehästen var tvungen att sprattla iväg ett par gånger i början så matte fick skälla. Sen nöjde han sig med att gå Först, med matte som rovdjursskydd på ena sidan, raggsockans husse på andra sidan och raggsockan och hans matte bakom. Skyddad i alla riktningar, bara att fokusera framåt och ösa på!

image

Utom vid grannarnas pool. Jetestor krokodilpöl. Fnork.

Han hade i alla fall inte det minsta ont i någon som helst fot, det var bara lite komplicerat att gå med gips och stövel. Men med en nyuppfunnen gångstil i någon typ av knähög marsch med extra vinklad kota så fick han in tekniken efter en stund och det hela blev tämligen odramatiskt. Sjukt nöjd.

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *