Sommarfötter

Mullehästen hade ju akut ont i en fot häromdagen och vi hittade inte varför. Sen blev det lite bättre. Sen blev det mycket sämre.

Sen sprack hovbölden i kronranden.

Japp, vi hade en sån i år igen. Den här gången på en framhov. Mullehästen blev så sjukt lättad att han verkligen inte tänkte stå still när matte skulle lägga bandage om det hela. Så nu står han med kanske världens fulaste jodopaxbandage i sin lägenhet och ser fram emot att få vara utehest igen imorgon. Matte är av någon märklig anledning gul mest överallt. Effektiva grejer, det där. Och Mullehästen menar att jodopax visst svider, trots att folk påstår motsatsen!

image


Comments

Sommarfötter — 4 Comments

  1. Fula bandage är lika effektiva som prydliga 🙂
    Imorgon är en annan dag, hoppas att Mullehästen kan bli utehest igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *