Osynliga makter

I sann anda av man-har-inte-roligare-än-man-gör-sig så traskade vi runt golfbanan för typ miljonte gången igår. Det var varmt och flugigt. Mullehästen var lite missnöjd över det, men fick upp farten när han var tvungen att gå förbi skogskadavren (ännu fler! Fnork!). Sen hade vi full totalaction när en golfare puttade ifrån sig sin golfvagn så den rullade iväg medan golfaren själv gick åt andra hållet. En självrullande golfvagn, dessutom med paraply på, om än inte uppfällt. Under våra två år i Raggsockeland så har vi aldrig varit så långt ute på golfbanan som när golfvagnen till syntes helt styrd av något osynligt stillsamt rullade i vår riktning.

Det intressanta var att själva golfaren inte märkte ett skvatt. Man kan annars tycka att det borde märkas när ett halvt ton vitt ludd fnorkar runt strax bakom en, men nähäpp.

För att få lite ordning på det hela så tog vi oss samman och travade en bit. Då var Mullehästen genast med på noterna, hade öronen spikrakt framåt och travade med stora luftiga kliv. Behövde bara nåt vettigt att fokusera på!

image


Comments

Osynliga makter — 1 Comment

  1. Mycket mystiskt med självrullande golfvagnar, kan faktisk gömma sig en panter bakom, listigt trick skulle det kunna vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *