Fnorkdag

Eftersom det återigen var en skvadriljon grader varmt så bestämde matte att vi skulle skritta en slö sväng runt golfbanan. Vi hade inte ens sadel, så varmt var det. Men vad hjälpte det när Mullehästen hade bestämt sig för att ha fnorkdag.

Vi gick visserligen inte förbi Den Försvunna Skogen, men längs vägen hade den farliga skogsmaskinen lagt högar med skogskadaver. Skitkonstigt, faktiskt. Fnork.

image

Sen är det ju märkligt när det är juli, för då pratar golfarna utrikiska. I alla fall en del av dem. Mycket mystiskt. Dessutom gör de samma himla ljud av golfklubba-mot-golfboll. Det går inte att vänja sig vid!

För att toppa fnorkandet så passerade vi en typ av sommarfest hemmavid. De hade ballonger.

image

Det hade ju kunnat bli precis hur roligt som helst, men Mullehästen fnorkade, hukade sig, fintade och smög förbi ballongerna med matte lite på trekvart som vanligt. Det verkade i alla fall roa festdeltagarna (och vi misstänker att det kan finnas bilder på det hela… av mer eller mindre smickrande karaktär).

Himla massa fnork, alltså.


Comments

Fnorkdag — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *