Skog

Efter gårdagens trauma med den försvunna skogen så valde vi idag att gå åt andra hållet, ut i en mycket stabil skog som stod där den brukar stå. Skönt att det är nån himla ordning någonstans i alla fall. För säkerhets skull så inledde Mullehästen en intensiv matjakt överallt, ifall skogen skulle få för sig att försvinna till imorgon eller så. Man vet aldrig.

Utöver de oplanerade utfallen i dikena så var det väldigt fint, lagom varmt, soligt och trevligt. Mullehästen fick ha dressyrsadel och kandar och vara viktig hest som gjorde skolor och skänkelvikningar, plus att det blev lite backe och lite lyft på fötterna över rötter och annat.

image

I slutet av turen skulle vi gå över Amazonfloden. Det var väldigt fnorkigt. Och precis då mötte vi den röda raggsockans matte som var ute på någon sorts svampjakt så vi stannade och pratade en stund. Det tog ungefär en tre fjärdedels stund för Mullehästen att inse att han hade stannat MITT I FLODEN! Så han tänkte få ett panikanfall, men sen kom han på att han var på matjakt, så han började tugga på första bästa grästuva istället. Det är också ett sätt att hantera omvärlden liksom.


Comments

Skog — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *