Baddjur

Mullehästen var lite seg igår, men idag hade han piggat på sig igen. Så vi gjorde som vi tydligen brukar på torsdagar, vi gick upp till sjön och badade lite. Idag hade vi sällskap av den svartvita bockponnyns matte som var snäll nog att gå före ut i sjön så att matte kunde klättra upp på Mulleryggen och åka häst i vattnet istället för att klafsa runt. Mest för att matte inte hade med sig badskorna och inte hade någon större lust att fylla ett par skor till med sjöbotten. Den svartvita bockponnyns matte kunde liksom gå en bit framför och därmed vara barfota. Det var dock extremt noga att hon var kvar i vattnet, för samma sekund som hon gick upp på strandkanten kom Mullehästen stormande efter i ett anfall av krokodilskräck på sån volym att matte höll på att åka i sjön. Den kan bli väldigt hal, den där runda ryggen.

image

Vi hade kris också. Någon hade varit och snott en skog. Jo, det är sant, hela skogen var borta! Den som var här alldeles häromdagen! Den leskiga skogsmaskinen bullrade runt i fjärran och längs vägen hade den lagt tuggade skelettdelar av de en gång så stora och nomsiga träden. Yip!

image


Comments

Baddjur — 1 Comment

  1. Jodu Mullehästen….verkligheten tränger sig på ibland. Men det är fantastiska badbilder ni bjuder på. Läckert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *