Ridhusridhest

Mullehästen inledde dagens övningar med att få en panikattack i stallgången. Troligen för att det började regna. I såna lägen inser matte att Mullehästen har haft för tråkigt för länge. Så vi tog på dressyrgrejorna och gick ner i ridhuset och körde ett ridpass! Ridhusridhest! Mullehästen var alldeles uppe i varv och sprattlade runt och fnorkade åt allt som inte såg ut som det brukar. Matte hade fullt upp med att påminna honom om att vi fortfarande skrittar. Det låg lite bommar framme som vi gick över ett par gånger, men matte insåg ganska snart att det var lite överkurs när Mullehästen hade en sån nivå av roligt redan på platta marken.

Istället fick han träna på att spåra och jobba med ryggen. Basic basic, men väldigt välbehövligt. Sjukt nöjd hest efteråt. Äntligen ridhus på riktigt!

image


Comments

Ridhusridhest — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *