Morgonpromenad

Idag var vi uppe med tuppen igen och gick på tidig morgonpromenad. Och märkligt nog var Mullehästen inte det minsta negativ. Den första biten gick han bakom matte och gäspade, men när han kom igång lite knatade han på så matte hade svårt att hänga med bitvis. Väldigt effektiv motion för alla inblandade.

image

Matte misstänker att det nya positiva morgonhumöret hänger ihop med att Mullehästen har räknat ut att när han går ute dygnet runt så innebär morgonpromenad att man även får morgonnoms. Visserligen uteblir kvällsnomsen, men det är ju ända borta i andra änden av dagen och inget man behöver bekymra sig för där och då. Nomnoms nu trumfar alltid nomnoms sen. Det är ju bara vanligt förnuft liksom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *