Sjöhest

Mullehästen gillar inte när det är jetevarmt. Allt blir bara jöbbigt. Så det enda matte kunde komma på som underhållning var att gå och bada igen. Det är ju egentligen ganska olidligt, eftersom det är uppför. Dessutom var matte inte helt säker på att Mullehästen kunde tänka sig att gå i vattnet när vi inte hade någon med oss som kunde knuffa på bakifrån. Men matte tänkte att det kanske fungerar att bara marschera rakt ut utan diskussion.
.

.
Mullehästen anser ju att allt som involverar vatten går ut på att den som blir blötast förlorar. Så han passade helt enkelt på att välta sin matte lite i sjön. Så hade han det avklarat. Matte hämnades genom att skvätta vatten på honom. Han skvätte tillbaks, så matte förlorade i alla fall.

image

image

image

image

Mullehästen blir jetepigg av att bada, så på vägen hem nerför backen så trallade han på i sån fart att matte nästan kom efter. Fina grejer, det här med sommar.

image


Comments

Sjöhest — 5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *