Mer skritt

Där var ni ju. Välkomna tillbaka!

Igår skrittade vi ut vår vanliga tråkväg. Vi ville ta något stabilt för att kunna känna efter om knäna påverkats något av bråket vid sjön dagen före. Det var dock inget att oroa sig för, Mullehästen var snarare mjukare än innan. Det är tydligen lösgörande med slagsmål.

image

Vi har kommit ganska långt med vårt eviga skrittande, så nu orkar Mullehästen jobba ordentligt genom större delen av passet (undantaget när han måste stanna och säga fnork åt saker). Vi gör lite skolor och sidvärts hit och dit, och Mullehästen känner sig som en viktig hest.

Idag hade vi haft allt från jetevarmt till jetekallt och åska och grejer. Sånt gillar inte gamla knän, men vi lufsade ut barbacka en kortis med den bruna sockan och hans matte (sällskap!) och efter det var Mullehästen mycket gladare. Motion är bra grejer, helt enkelt.

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *