Sommarslö

Idag var Mullehästen inte alls på gott humör. Han kom visserligen ramlandes när matte kom in i hagen, men det visade sig mest vara för att komma undan flugorna som kittlade honom på öronen. Matte fungerar utmärkt som öronskydd.

image

Igår var Mullehästen piggelin när det var fjorton grader och regn. idag var det tio-tolv grader varmare och sol, då var han inte alls lika mycket i gasen. Han var trött. Och varm. Och seeeeg. Vi gick ner i ridhuset för att gå över lite bommar, men inte ens det var roligt. Det tyckte förvisso inte matte heller, hela ridhuset var varmt som en bakugn. Mullehästen gick längst bak i snöret och tyckte att matte kunde gå över bommarna själv om det nu var så himla viktigt. Så vi kompromissade och gick tillsammans. Då gick det lite bättre, efter en stund.

image

Imorgon får vi bestämt hitta på något roligare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *