Pigg pigg piggelin

Efter ett par trötta dagar var det idag full rulle på Mullehästen igen. Trots att det hade regnat på honom mer eller mindre hela dagen så var han inte det minsta tjurig. Mycket märkligt.

image

Vi tog på oss regnkläder och skrittade ut, matte med ambitionen att Mullehästen skulle jobba med ryggen och Mullehästen med ambitionen att han skulle säga fnork åt så mycket som möjligt på kortast möjliga tid. Det blev konflikter mellan ambitionerna. Men bara lite.

Efter en stund blev det sol, då blev det jetevarmt att ha alla regnkläderna, men Mullehästen brydde sig inte så mycket om det heller. Han hade fullt upp med att världen var full med golfare med paraplyer. Eller närmare bestämt golfvagnar med paraplyer. Av alla sorters skitläskiga saker här i världen så står kombinationen av golf och paraply ganska högt på Mullehästens lista, speciellt om han har en fnorkig dag. Dessutom var det vattenpölar överallt. Sjukt spännande!

image


Comments

Pigg pigg piggelin — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *