Fötter

Det här med att få gå i ridhuset var stort. Och gå över bommar var ännu större. Mullehästen var lite trött till en början, men det gick snabbt över och han försökte glatt assistera matte med att plocka fram. Sen hade han en kvarts ifrågasättande över varför man måste göra något så roligt som att gå över bommar i världens tråkigaste gångart skritt.

Inte så långt pass, vi måste ju ta det lugnt i början, men det var mentalt utmattande för Mullehästen som var trött i ett helt dygn efteråt. Vilket var väldigt påpassligt, för idag kom hovis. Det är ganska sällan Mullehästen går med på att få nya dojor utan att han får hjälpa till själv! Eller ja, han hjälpte till idag med. Men ganska lite. Allting är relativt.

image

Det var för övrigt hög tid att hovis kom, för i brist på bättre sysselsättning har Mullehästen odlat fötter. Hyfsat stor skillnad på nyskodd och gammalskodd fossing.

image


Comments

Fötter — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *