Tjatigt

Idag skrittade vi ut igen, fast vi egentligen bara ska rida varannan dag. Lite rebelliskt, sådär. Men det börjar ju bli så himla tråååkigt. Vi gick runt golfbanan. Inget nytt. Golfare, granar, skyltar, bla bla.

image

Men imorgon! Då är det juli, och då får Mullehästen äntligen gå ner i ridhuset. Som han har längtat och tjatat, varje gång vi har gått förbi avtagsvägen ner till ridhuset har han liksom lutat ditåt så han nästan vält. Vi tänkte börja med bommar imorgon dessutom, men det vågar inte matte tala om i förväg för då kommer han väl inte kunna stå still på ett dygn.

Övrig kuriosa; om ni undrar hur Mullehästens frysta överben ser ut ett år senare så är det ungefär såhär:

image

Lite knöligt men funktionellt, helt enkelt. Hellre det än tvärt om.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *