Glad lax

Det var ganska kallt och blåsigt idag, men Mullehästen var på gott humör och gjorde det bästa av situationen genom att konsekvent fnorka åt allt som rörde sig. Det är ganska mycket som rör sig när det blåser. Ganska väldigt mycket faktiskt. Allra mest fnorkigt var det att det var hästar i en beteshage som det inte brukar vara hästar i. Sjukt mysko att stöta på artfränder bara sådär!

Den stora överraskningen för matte kom en stund senare. Vi mötte en häst från grannstallet som var ute på tur och vi fick sällskap en bit. Sen skulle den andra hästen springa in på en avtagsväg och få ha yahoos runt golfbanan. På en dag när Mullehästen är extra mycket glad lax. Pust. Men döm om mattes förvåning när Mullehästen artigt nickade åt den andra hästen och traskade vidare hemåt utan minsta trassel. Det är så man kan tro att det kommer att bli folk av honom också. Nån gång.

image


Comments

Glad lax — 1 Comment

  1. Ja, det där med hästar i hagar verkar ju vissa tycka är sjukt skumt, min medryttarhäst Tindra körde fyra galoppsprång framåt, ett bakåt när vi skulle passera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *