Comments

Hai! — 5 Comments

  1. Bara bra! Har varit och hämtat pengar från sparbanksstiftelsen sjuhärad så att ridklubben kan köpa in hjälmar och annan sån där skyddsutrustning som vi ryttare behöver för att inte skada oss när vi inte är överens med er hästar 🙂

  2. Den blommiga och den bruna hästen, har fått komma ut på heltidsbete, så nu får det bli många tuffa pass i ridhuset, så att magen inte sväller till gigantiska propotioner !
    Dessutom är det faktiskt svalt i “vårt” ridhus !
    Vi syns…

  3. Tant Hind och “Gubben” går nu i sommarhagen och mumsar gräs. Gubben har tröttnat på att vara ridhest så han är pensionär. Hinds matte kan inte rida för höften är slut, blir snart operation och under tiden får Gubbens matte rida Hind och vanlig matten får leka ridskolelärare. Inte det lättaste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *