Ingen himla ordning alls

Idag vände vi uppåner på allting. Den röda raggsockans matte var hästledig, den bruna sockan har semester och retrievern är bortrest. Hur löser vi då detta för att det ska bli så rörigt som möjligt? Mullehästens matte på den röda raggsockan, den bruna raggsockans matte på Mullehästen och den bruna raggsockan i koppel med sin husse. Man kan också uttrycka det som att alla har levlat upp ett snäpp. Raggsockans husse levlade upp från retriever till socka. Raggsockans matte levlade upp från semesterhäst till att åka ridhäst av Mulletyp. Och matte levlade upp från att rida en konvalescentpizza till att rida en frisk socka som får göra tricks, även om vi bara höll oss i skritt.

Man kan säga att hälften av oss tyckte att det var en bra idé (Mullehästens matte, raggsockans matte och den bruna raggsockan), medan andra hälften av oss inte var fullt så övertygade (Mullehästen, den röda raggsockan och raggsockans husse). Mullehästen tyckte det var jetedumt att hans matte grejade med en annan hest, så han var purken. Den röda raggsockan tyckte det var skitjobbigt att Mullehästens matte krävde att han skulle gå i skolor härs och tvärs över vägen. Raggsockans husse var lite skeptisk till att den bruna raggsockan försökte använda honom som tuggleksak. Men överlag tycker vi att det gick bra! Framför allt märks det att hästarna tycker att det är jeteroligt att äntligen få vara ute i grupp, även om det är aningen kompromissade förhållanden liksom.

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *