Äkta häst

Mulle fick vara ridhest idag. Vanliga vändan, platt väg, fint väder, kungskobravägbulor, yada yada. Och den sista medicindosen, så nu får vi hålla tummarna att de fina, jämna bakbenen håller i sig. Framåt onsdag-torsdag borde vi märka om Mullehästen börjar undvika att belasta bakbenet eller inte. Som det ser ut nu mår han finfint, han har till och med musklat sig en del runt knät, trots att vi bara lallat runt.

image

Vi fick för övrigt kommentaren “Åh vilken vacker häst! Är den äkta?” av en förbipasserande på golfbanan. Och det måste vi ju säga att han är. Det är ett himla gissel med alla de här piratkopierade hästarna som springer runt på marknaden och håller på. Eller nåt. Man kan väl för all del ifrågasätta relationen mellan att vara en häst och en hest, men just Mullehästen är ju blåblodig med sju kilometer stamtavla (även om han är jättebra på att inte agera som det), så han får nog anses som äkta. Antar vi.

image

I övrigt är det sjukt fint med sommar, faktiskt. Även om alla andra går ute på natten och man får sova ensam inne i lägenheten på nätterna. Är man gammal med skruttiga knän får man inte vara ute och festa. Om knäna slutar vara skruttiga kan vi möjligen omvärdera det beslutet.

image


Comments

Äkta häst — 6 Comments

  1. Jag håller alla tummar extra hårt att benen klarar sig utan medicin. Sov gott i lägenheten, det är ju myggfritt knalla fall

  2. Med den mönsterpassningen och det materialvalet kan han ju inte vara annat än äkta vara! Vi förutsätter också att det finns äkthetsstämpel från tillverkaren någonstans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *