Slött

Nya dojor idag. Mullehästen har ju tagit det så lugnt senaste tiden att han med all rätt börjar bli ganska odräglig att hantera (tolv dagar kvar, matte har nedräkning…), så matte såg inte direkt fram emot att behöva hålla ordning på honom i en timme för att han skulle stå still med rätt fot uppe. Men så har det plötsligt blivit högsommar och supervarmt, och den till synes gräsföl-högdräktiga Mullehästen var så varm och trött att han mest stod och hängde i grimskaften i stallgången. Det var inte förrän på tredje foten som han kom på att han borde försöka ta sig loss.

image

Fötterna var fina, de växer fort så de hade hunnit bli lite för långa trots att det bara är sex veckor sen senaste pedikyren. Men det var inget som inte hovis kunde fixa till, så nu är han fit for fight igen. Under tiden som hovis grejade så fortsatte han öva sin balett.

Första position!

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *