Comments

Baklänges — 1 Comment

  1. Jamen så är det ju! Helt ny väg blir det! Fattar väl vem som helst! Här är matten ridlärare som har fått lite problem med att rida med elever förbi en (hästätande!) myrstack eftersom En Viss Häst (vi nämner inga namn) får hjärtsnörp och far iväg som en kollapsande krokofant ut i terrängen. Och det ställer så att säga till det en del när man har ett led Inte Så Vana Elever Med Ponnyer bakom sig. Ponnyer är som raggsockor – de gillar också att göra saker i grupp. Typ kaos. Så matte tog med En Viss Häst ut själv i skogen att hälsa på ovan nämnda (hästätande!) myrstack. Men vi red från andra hållet. Och då var det ju inte alls farligt. Döh! Matte känner att hon borde ha listat ut det. En Viss Häst tycker att matte är korkad. Matte är nästan beredd att hålla med men vi vet liksom vilket håll vi tar med eleverna nästa gång. Ledtråd: det blir inte det hästätande hållet. Vi har fnork så att det räcker och blir över redan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *