Nästanplatt

Mullehästen ska ju alltså skritta på platt mark. Problemet är att vi har inte så mycket platt mark. Med lite god vilja kan man skrapa ihop en enda hyfsat platt skrittur. Men om Mullehästen ska gå samma hyfsat platta skrittur varje dag i tre veckor så kommer det antagligen uppstå någon typ av problem. Det brukar göra det.

Så för att variera det hela lite så får Mullehästen gå runt golfbanan, vilket är en nästanplatt skrittur. Som kompromiss går matte bredvid istället för att sitta uppepå, vi tänker oss att det blir mindre ansträngning för de gamla knäna då. Men ja. Resultatet blir onekligen en promenad. Och Mullehästen hatar ju som känt promenader.

Men tydligen har han tillräckligt tråkigt, eller så var det tillräckligt fint väder eller nåt, för igår traskade han glatt med i snöret. Han var också extremt fnorkig. Det började med ett stort HÅL i golfbanan (ett som inte ska vara där. Vissa hål ska ju vara där, men det här var fel sorts hål!). Himla skumt.

image

Säkrast att gå en omväg runt!

image

Sen mötte vi en bil. Som var ute och körde på en obilväg! På golfbanan! Det blev så fnorkigt att vi inte kom någonstans förrän bilen var så nära att det var hög tid att i full panik kasta sig rakt ut på själva golfbanan. Det är såna saker som matte får lite lite huvudvärk av. Men okej då.

Sen gick vi vidare förbi en mur (fnork), en större mängd golfare utspridda i små flockar (fnorkfnork) samt över krokodilrännorna (FNORK!). Dessutom var det golfövningar på övningsgolfbanan. Typ asmånga. Kris.

Mullehästen jobbar helt enkelt med lite av och på när det gäller promenaderna numera.

image

Nästa gång ska han ha träns.
Det har han inte behövt på promenader på flera år. Det är inte lätt att bli gammal och knäpp.


Comments

Nästanplatt — 3 Comments

    • För att mattes styrbarhet av en fnorkig gentleman sannolikt ökar med ca tusen procent när det är lite fler remmar och skrot i munnen än med bara grimma även på promenad…

  1. Påminner om mina promenader eller för den delen vissa ridturer med min raggsocka.. Fnork fnork fnork så t.o.m Mulle skulle bli imponerad tror jag. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *