Comments

Läget? — 10 Comments

 1. Skrapat päls så det såg ut som ett gäng marsvin som låg i paddocken. Dottern red min Hind nu när inte min höft hänger med. Hon tog också en barbacka sväng på sin egen häst “Gubben”, han har tröttnat på ridlivet så han har inte blivit riden på en månad. Förberedelser för att öppna upp sommarhagen hann vi också med

 2. Hej!

  Min raggsocka är ovanligt fnorkig för att vara raggsocka tycker jag. Synintryck är läskigast. Just nu är paniken total om vi möter en bil. Eller ok, inte panik, men hon vill gärna skutta ut i diket (hellre det än ut i vägen), eller ännu hellre helt sonika vända och springa åt andra hållet. Jag funderar nu om du har bra tips för fnorkiga hästar? Dessutom kan den där stenbumlingen som vi har gått förbi 36362 ggr förut vara jättefarlig, för den där 36363:e gången har det faktiskt flyttat in ett troll i stenen. Sedan undrar jag vad Mullehästen tycker om att bli avspolad? Vi försökte oss på,operation avtvättning för någon vecka sedan när det var varmt. Men precis som Mullehästen är min raggsocka övertygad om att det bor krokodiler i vatten. Också sådant som kommer från konstiga svampar, eller ännu värre om det blir hällt över en… Suck!

  • Det beror lite på häst. Mullehästen är en gammal get, så matte har gett upp att lära honom att uppföra sig. Vi jobbar istället mycket med att hitta vägar runt problemen. Till exempel kan han bli fnorkig om bilar kommer framifrån, men inte om de kommer bakifrån. Så kommer det en bil på vägen där det är tight med plats eller om bilen ser konstig ut på något vis (fnork), så får Mullehästen vända och så med ändan mot bilen istället. Sån är han.
   Vad gäller vatten så vet han att det inte är farligt, men han är också fullt medveten om att om man lyckas trampa på vattenslangen så slutar det komma vatten på en…!

 3. Jag håller på med massa studentfest-grejer just nu. Quarnevalsbygg (bygg av en kortegevagn är på gång!), igår var det en sittning, och en till sittning idag. Jag över upp min nomnomsmage med andra ord. 🙂

 4. Här sovs det mest efter en väldigt hästig helg! Red blåbärsdressyr igår och debuterade därmed som tävlingsryttare (förra blåbärsdressyren reds för sådär en 16 år sedan så det är preskriberat vid det här laget). Sjukt nöjd eftersom jag fick rosett!

 5. Från äpplen till båtar: har varit på introduktionsdag på min praktik på en kirurgavdelning. Ser sjukt mycket fram emot att få sticka vassa saker i människor! Helt lagligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *