Nationella Mulledagen

Trodde ni att det var en vanlig tisdag? Inte då. Det är ju nationella Mulledagen idag! Mullehästen firade sin nittonårsdag så som man bör fira födelsedag, med fest, nomnoms och presenter.

Vi brukar hitta på en skojig aktivitet på Mullehästens födelsedag. Förutom förra året när han fick sin vaccination och dessutom regn i öronen, men man kan inte lyckas jämt. I år gick det mycket bättre. Visserligen fick han inte åka iväg på något roligt, men han fick helt klart den bästa födelsedagsfesten på länge. Vi hade staketbyggardag i sommarhagen, och även om staketet på vissa ställen låg på backen så fick hästarna vara med och bygga. Eller ja, hänga i mitten och testa greset. Fest!

image

image

Sen fick han nomnoms. Det är tradition att matte köper det största äpplet som går att hitta. Inget säger fest som att få ett äpple större än ens hjärna liksom.

image

Och present!

image

Han fick lite flugmedel också. Det tyckte han inte var lika spännande. Desto mer skojigt är att vi gemensamt har fått en födelsedagspeng av Mullehästens faddrar som är till för att göra något roligt för. Nu måste vi bara bestämma vad som är tillräckligt roligt!

image


Comments

Nationella Mulledagen — 5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *