Go’ och gla’

Idag skulle vi ju vara seriösa. Så vi ramlade ner till ridhuset tillsammans med raggsockan och hans matte för en stunds seriositet.

image

Mullehästen var glad och bitvis nästan lite fnittrig, men han var ändå civiliserad och lagom pigg. Vi övade på våra läxor, extra mycket galopp idag. Det blev lite flamsigt och hipp som happ ibland, men hellre en glad Mullehäst som slarvar lite än en sur som utför allt korrekt. Det blir överlag en trevligare fredagsövning liksom. Och vi höll bara på att braka in i väggen en gång (och det var ett rent pilotfel när matte försökte svänga åt båda håll samtidigt. Det går inte, visar det sig).

Efteråt var Mullehästen rätt färdig i bakbenen, men riktigt nöjd med sig själv. Matte var också ganska nöjd med honom, framför allt får han högsta betyg för den positiva inställningen!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *