Färdigsemestrat

Mullehästen har ju haft lite paus efter förra veckans genomklappning. Men nu kände matte att det var dags att kolla av läget igen. Igår var han ute och lekte i skogen med raggsockornas extramattar och den ena raggsockan. Han fick så att säga agera raggsockesubstitut. Enligt rapporter gjorde han detta med bravur.

Idag tog matte ner honom i ridhuset för att kolla den allmänna statusen. Han var på ganska gott humör, trots att klockan var strax efter åtta på morgonen och det rasade sludd över oss på vägen ner. Lite stelt i början, men det var nästan väntat. I övrigt var det riktigt trevligt, Mullehästen var varken trött hest eller odödlig. Alldeles lagom pigg liksom. Nu ska man då ha i åtanke att det som sagt var tidigt på morgonen, vilket kan innebära komplett odödlighetsfas vid andra tider på dygnet, men matte fick inte riktigt den känslan. Det känns som att Mullehästen är tillbaka till sitt gamla vanliga glada jag igen.

Vi joggade lite och övade på läxorna (inte svänga, inte svänga!). Det blev inte så långt, mest en liten koll av läget och lite extra bus på det. Vi kan vara seriösa till exempel imorgon.

image

(Han kollar vädret. Sludd kan vara väldigt mystiskt. Bäst att ha koll.)


Comments

Färdigsemestrat — 1 Comment

  1. Kan ni inte ha konpar ni ska imellan före bytet, och sen ett annat efter bytet? ELler tycker Mullehästen det är för likadant hela tiden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *