Frågestund

Förr i tiden hade vi frågestunder ibland, sådär som riktiga bloggar har. Sen hade vi frågestunder som vi glömde att svara på. Så då blev det pinsamt. Men nu försöker vi igen.

Varsågoda att fråga saker. Ni får resten av veckan på er.

(Mullehästnäsa från 2010. En så kallad vintagenäsa.)


Comments

Frågestund — 25 Comments

 1. Hur har Matte egentligen kommit på alla dessa udda ord som Mullehästen använder? Fnork, yahoos, raggsockor etc…

  Hur hög är Mullehästen?

  • När du undrar hur hög Mullehästen är, menar du med eller utan substanser i kroppen då? Han måste ju vara olika hög om han fått happyhappy, metacam etc…

 2. Fråga till Mulle: Om du inte hade varit en vit pizzahäst, vad hade du då varit för hästras och vilken färg, om du hade fått välja? 🙂

 3. Kan inte matte berätta lite om Mullehästens bett (eller träns)? Det som man inte längre får tävla WE på längre alltså. Är väldigt nyfiken på det!

 4. Hur är det egentligen med mattes krämpor? Med tanke på tappade skänklar, tappade mattar, stukningar mm, vore det inte en god ide’ om matte var lite rädd om sig?

 5. Om man har blivit kär i Mullehästen, så här på distans, har matte något tips på vad man kan göra?
  Vill liksom klappa och gosa och skulle gärna ha Mullehästen bredvid de andra husdjuren i sängen….bara han inte vill ligga i knävecken för där ligger redan Fröken Fjolla.

 6. Ni rider ju för fröken och får läxor. Har det ngonsin hänt att fröken läser i bloggen att ni inte gör läxorna och bannat er?

  Och till Raggsockornas husse (nej, ingen i Mullevärlden går säker): Är du hobbyfotograf, eller proffs? Vad fotar du förutom odödliga mullehästar och huggsockor, och vad är favoritmotivet?

 7. Hur kom det sig att det blev just en pizzahäst, slump eller noga planerat? Vilken är den längst borta platsen Mulle har rest till någon gång?

 8. Har en till fråga, denna är till båda.
  Vilken övning är roligast respektive tråkigast att rida. Menar nu inte galoppera fort på väg, utan typ öppna, sluta, skänkelvikning osv.

 9. Kan söthesten göra sådana däringa krumedutter som heter capriole och croupade? Lr är det det du övar på när dressyrhestarna får fillifjonkfnatt 🙂 ?

 10. Hej hopp! Jag är ju då lite nyfiken på mullehästens släkt och hoppas att jag inte blir utesluten på grund av sent ställd fråga.
  Närmsta släkt vore kul att veta, alltså mormor och morfar, farmor och farfar och så givetvis mamma och pappa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *