Läxonsdag

Mullehästen anser att benskydd är inget man behöver såhär års. Det funkar mycket bättre med en solid blandning av lera och fluff.

image

Vi kom på att vi snart ska åka till fröken, och vi har övat dåligt på läxan. Så vi gick ner i ridhuset för ett rejält pass med läxövning, trots att ingen av oss egentligen var på humör. Matte var trött och Mullehästen var tramsig. Men måste man så måste man. Vi övade rakriktningar och att fatta galopp på rakt spår. Matte har insett att även om vi har blivit asgrymma på att fatta galopp så gör vi det nästan alltid på volten, och så kan man ju inte hålla på. Så nu tränade vi fattningar på kvartlinjerna, växelvis rättvänd och förvänd. Mullehästen huffade och puffade, men genomförde sina uppdrag på ett hyfsat bra sätt. Dock är han lite trött, vilket gör matte lite förvirrad. Han har ju varit odödlig i flera veckor. Men det är jobbigt att fälla päls, det är det.

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *