Pseudohopp

Idag hade vi planerat en bustur i skogen. Tyvärr blåste det storm. Då är skogen inget vidare trevlig. Så vi fick ställa in det. Istället gick vi in i ridhuset och la fram lite bommar, och så red vi ett buspass där inne. Mullehästen tyckte att det var en utmärkt idé. Det var verkligen ingen ordning alls, men ibland behöver man ha såna pass. Idiotgalopp över en bom på marken är tydligen helt vansinnigt skojigt. Mullehästen har helt klart tillräckligt med fantasi för att tycka att det är en meterhög oxer. Vi blev så motiverade att vi skickade ett sms till vår gamla hoppfröken och frågade om det går att boka tid. Det kan ju hända att man behöver träna innan man ger sig ut och gör bort sig inför publik som vi brukar. Eventuellt.

image


Comments

Pseudohopp — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *