Mullehästens nya kläder

Matte har traditionsenligt varit på Eurohorse och har traditionsenligt gjort av med hela Mullehästens månadspeng. Det är tur att han har snela bloggläsare och faddrar som ger honom pengar till roligheter numera. Och matte höll sig faktiskt till inköpslistan. I alla fall nästan.

Såhär fin blev Mullehästen i sina nya saker:

Först fick han ett nytt träns, så han har ett som matchar den nya hoppsadeln. Jetefint och halva priset. Ett par tyglar till blev det också.

Och så fick han en ny pyjamas, tjock fleece med helhals, som han kan ha i åklådan när han har varit hos fröken och blivit svettig. Han älskade det genast!

Och när det kommer till åklådan – Mullehästen gillar att luta sig bakåt för att hålla balansen, och har därför slitir ut sitt svansskydd (och tar av sig det i tid och otid om inte matte lindar hela svansen med vetflex först). Nu hittade matte ett nytt, som är den gammaldags modellen som man fäster i en gjord runt magen, mycket svårare att få av, tjockt och stabilt!

Och naturligtvis ett schabrak till varje sadel. Ett rött till dessyrsadeln och ett reklamschabrak till den nya hoppsadeln!

Sen blev det lite annat småkrafs, nomnoms och sådär, som det alltid blir. Alltid lika roligt med totalt hästnörderi i flera dagar i sträck!

Och nuförtiden går det att hitta matte ganska enkelt i såna där folksamlingar…

image


Comments

Mullehästens nya kläder — 8 Comments

  1. På svansskyddsbilden ser han inte helt nöjd ut. Lite “men hallå, varför fotar du den änden (ändan?) – det är ju den här som är snyggast!”.

  2. Du får börja sälja tröjor med tryck med 🙂 eller sponsra tävlingar med dem så får du ännu mer reklam, ännu mer snella sponsorer och ännu mer nomnoms och matchande saker kan inköpas 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *