Comments

Hej! — 6 Comments

 1. Hur lyckas Mullerulle få så mycket lera i pannan?!?! Seriöst matte, övervakningskamera i hagen?

  Jag pluggar inför hundratusen tentor (förf) och prokrastinerar i sedvanlig ordning efter bästa förmåga!

 2. Hej! Matte har precis ätit frukost och googlar orenhet på böjt spår som ser ut att sitta i hela kroppen. Den orena bruna äter en andra frukost i hagen med sin raggsocka och den vita prinsessan. Så bortsett från fyrbentes luriga rörelsestörning och mattes magsår och fläckvis håravfall, tack fint. Snygg jacka förresten, vi har en likadan. .

 3. Hej, vi mår fint. Laddar för vår allra första tävling, firmakeppni, sånt där raggsockegrejs, nästa helg. Har mulle eller hans raggsockekompisar några stalltips, vad måste man ha med sig? Hur värmer man upp när det finns så många fjärilar i omlopp? Hur lyckas man samla ihop matte och raggsocka samtidigt? Ja sånt där fyller väl det mesta av vår tid just nu.
  Ha det bra. / Ida och Hilmir

 4. Jobbar och väntar på att träningsvärken från igår ska dyka upp. Det kan vara så att man har en fröken som ser till att ge en valuta för pengarna (= ser till att man jobbar järnet). Eftersom jag dessutom rider på hennes häst ser hon till att han inte kommer undan heller… 😀

 5. Hej!
  Jag fick två minuter över, då passar jag på att inspireras av er!
  Drar strax till stallet och fixar min underbara pålle, tjock, delvis vit och luddig. 😉
  Älskar er blogg! 😀
  //Karro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *