Full fart framåt

Igår fälttestade vi den nya sadeln. Och man kan väl sammanfatta det som att det blev inte direkt mindre Captain Crazy när Mullehästen insåg att matte satt kvar i balans när han började sprattla. Han är annars en godhjärtad typ på det sättet att när matte börjer sitta löst så stannar han (vilket inte minst visade sig den gången vi hopptävlade barbacka, och Mullehästen stannade och ruskade tillbaka matte på plats efter varje hinder för att inte råka tappa matte och få slut på det roliga). Man får inte tappa sin matte.

Men plötsligt var inte det ett problem. I alla fall inte i samma utsträckning. Vilket naturligtvis var rätt bekvämt för matte också, så Mullehästen fick hållas. Gladsprattel är ändå gladsprattel, det är svårt att skälla då. Han fick springa av sig lite istället. Det börjar spritta vårkänslor i de luddiga benen!

image

Imorgon; Final i Årets Luddöra!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *