Shoppingutflykt

Mullehästens hoppsadel har inte passat på ett halvår, och idag lyckades vi äntligen passa ihop allting för att kunna åka på utflykt till sadelaffären. Tyvärr hade vi inte passat in vädret, så det var alla sorters sludd och annat elände, men det gick bra ändå.

Sadelaffären hade flyttat sen vi var där senast, vilket innebar att Mullehästen hamnade på en Ny Plats. Sjukt spännande!

image

Men han uppförde sig över förväntan, även om sadelutprovaren fick säga åt honom att om man är nitton så har man antagligen sett vattenpölar förut. Mullehästen lyssnade inte så noga, han raglade glatt runt i sluddet och sa fnork medan matte försökte få något vettigt ut av det hela. Det vi lyckades med var antagligen seklets fulaste galoppfattningar. Men vi hittade en fin svart sadel från Globus som satt som en smäck på Mullehästen och som höll matte på plats även vid vattenpölsfnork (det är så vi provar sadlar, skarpt läge med en gång). Väldigt skönt att äntligen ha det avklarat!

image


Comments

Shoppingutflykt — 3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *