Årets Luddöra 2014 – Spamluddklass

Som nämndes häromdagen på bloggen så hade vi ett helt gäng missade luddöron i spamfiltret på bloggens mail. Och det är ju inte luddöronens fel att de fastnade i luddfiltret, därför kommer nu en fjärde klass – spamluddsklassen. Ordning och reda.

* Röstfiske är förbjudet! Detta innebär att alla som via sin facebook, blogg eller på annat sätt uppmanar folk att rösta på något specifikt Luddöra kommer att bli diskvalificerade. Annars vet både ni och vi att det blir en tävling i vem som har flest bloggläsare eller facebookvänner, inte vem som har luddigast öron. Och sånt är faktiskt lite trist. Däremot är det helt okej att sprida själva tävlingens existens.

Är alla med? Då åker vi!

————————————————-

Årets Luddöra 2014 presenterar:
Spamluddklassen

Luddöra nr 31:
Nr31

Luddöra nr 32:
Nr32

Luddöra nr 33:
Nr33

Luddöra nr 34:
Nr34

Luddöra nr 35:
Nr35

Luddöra nr 36:
Nr36

Luddöra nr 37:
Nr37

 

Omröstningen är avslutad.

Må luddigast öra vinna!


Comments

Årets Luddöra 2014 – Spamluddklass — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *