Dagen efter

Efter gårdagens aningen urspårade löshoppning var matte lite orolig att Mullehästen skulle vara öm överallt idag. Men det var obefogad oro, det var absolut inget fel på honom. Han var i oförskämt bra skick, nästan lite sladdrig i kroppen. Och framför allt var han alldeles lugn. Vi skrittade ut tillsammans med en promenerande raggsocka och retriever. Mullehästen gick i kölvattnet och filosoferade för sig själv, snappade grankvistar och tittade intresserat på bäckar och pölar. Dessutom regnade det, men han blev inte ens sur. Visserligen hade han mössa, men ändå. Matte kunde liksom bara åka med. Det är såhär det är att ha en normal häst, har vi hört.

image

(Årets Luddöra fortsätter med spamluddsklassen imorgon)


Comments

Dagen efter — 2 Comments

  1. Haha kanske för vissa. Jag rider nu en inakoderingshäst, ägaren hade trillat av och skadat sig och blivit rädd efter det.nu rider jag damen som är 10 år. Rolig tjej. Ute ritt kan både allt vara ofarlig men ändån livsfarligt. Skutta kan man göra med en. Är man med riskompis ska de vara extra skuttig och lekfull. En häst kan aldrig bli för gammal för att skoja runt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *