Årets Luddöra 2014 – Övriga djur-klass

Dags för årets nyhet, klassen för övriga djur!

I övrigt har spelplanen ändrats lite. Som nämndes häromdagen på bloggen så hade vi ett helt gäng missade luddöron i spamfiltret på bloggens mail. Och det är ju inte luddöronens fel att de fastnade i luddfiltret, därför kommer det tillkomma en fjärde klass – spamluddsklassen. Sen blir det semifinaler och slutligen final. Ordning och reda.

Om det verkar rörigt så är det bara att go with the flow så märker du hur det går.

* Röstfiske är förbjudet! Detta innebär att alla som via sin facebook, blogg eller på annat sätt uppmanar folk att rösta på något specifikt Luddöra kommer att bli diskvalificerade. Annars vet både ni och vi att det blir en tävling i vem som har flest bloggläsare eller facebookvänner, inte vem som har luddigast öron. Och sånt är faktiskt lite trist. Däremot är det helt okej att sprida själva tävlingens existens.

Är alla med? Då åker vi!

————————————————-

Årets Luddöra 2014 presenterar:
Övriga djur-klass

Luddöra nr 21:
Nr21

Luddöra nr 22:
Nr22

Luddöra nr 23:
Nr23

Luddöra nr 24:
Nr24

Luddöra nr 25:
Nr25

Luddöra nr 26:
Nr26

 

Omröstningen är avslutad.

Må luddigast öra vinna!


Comments

Årets Luddöra 2014 – Övriga djur-klass — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *