Årets Luddöra 2014 – Hästklass

Vi kör vidare, mer ludd åt folket!

Först tävlar ponnyklassen, därefter hästklassen och slutligen en nybildad klass för övriga djur. Därefter kommer två från varje klass att gå vidare till finalen och kampen om den åtråvärda titeln Årets Luddöra 2014. Vi har nu kommit till hästklassen.

Om det verkar rörigt så är det bara att go with the flow så märker du hur det går.

* Röstfiske är förbjudet! Detta innebär att alla som via sin facebook, blogg eller på annat sätt uppmanar folk att rösta på något specifikt Luddöra kommer att bli diskvalificerade. Annars vet både ni och vi att det blir en tävling i vem som har flest bloggläsare eller facebookvänner, inte vem som har luddigast öron. Och sånt är faktiskt lite trist. Däremot är det helt okej att sprida själva tävlingens existens.

Är alla med? Då åker vi!

——————————

Årets Luddöra 2014 presenterar:
Hästklass

Luddöra nr 11:
Nr11

Luddöra nr 12:
Nr12

Luddöra nr 13:
Nr13

Luddöra nr 14:
Nr14

Luddöra nr 15:
Nr15

Luddöra nr 16:
Nr16

Luddöra nr 17:
Nr17

Luddöra nr 18:
Nr18

 

Omröstningen är avslutad.

Må luddigast öra vinna!


Comments

Årets Luddöra 2014 – Hästklass — 3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *