Viktig information

En guide i fem delar för hur man tar sig över en krokodilränna utan att bli uppäten av krokodilerna samtidigt som man spelar så nochig att kompisarna inte tycker att man är en tönt (det hjälpte inte, raggsockorna tycker, har alltid tyckt och kommer sannolikt alltid att tycka att Mullehästen är en tönt. Men ändå.):

Det är förresten världens roligaste grej att vara ute i grupp. På en ny väg. Och FÖRST!

[foto: Raggsockans husse]


Comments

Viktig information — 3 Comments

  1. Till Mullehästens försvar kan jag få påpeka att krokodilrännorna är som en “färist” i miniatyr och en färist ska ju inte djur ta sig över 🙂 därmed inte sagt att de är krokodilfria…

  2. Hahaha!! Grymma bilder! Som tur är har vi inte krokodilrännor i Småland, här har vi istället en TOASTOL som nån plötsligt har ställt ut mitt i skogen. (Mordförsök, tycker min pålle). Den sista bilden med Mulle i täten är ju bara helt underbar!! Värsta idolfotot! Ser lite ut som ur en musikvideo, huvudpersonen först i en snygg pose och så kören bakom! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *