Välmatchat

Man måste faktiskt matcha sin utrustning. Annars kommer man inte till himlen.

image

Idag har Mullehästen fått tillbaka sin matte. Det tyckte han var så roligt att han var tvungen att sprattla, och det tyckte matte var så roligt att vi tog i alldeles för mycket. Sen blev vi aptrötta båda två. Smart.

Vi provade att rida på vanligt kandar idag, istället för det akademiska som vi brukar ha. Det gick över förväntan, även om Mullehästen dreglade mängder och var mycket fundersam över varför han hade så mycket skrot i munnen. Vi får dock skaffa nya bett, för de matte grävde fram i källaren passade inte helt hundra. Tydligen har de gamla betten försvunnit ut i det stora svarta hålet som är fem års förvaring med flyttar och sånt kul.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *