Nästan helt normalt

Matte är fortfarande inkapabel till något mer ansträngande än att vara passagerare i bilen. Men idag hade den bruna raggsockans snälla matte fixat stallet, och Granger kom på nyårsbesök och kunde roa Mullehästen. Han blev jeteglad, att vila tre dagar i rad är inte alls hans melodi. De sprang runt en stund i ridhuset och lekte mer seriös ridhest än Mullehästen varit på en månad. Och till mattehjärtats stora lättnad såg han mycket, mycket bättre ut än förut. Han travade nästan helt normalt. Lite sådär att man ser det om man vet om det, men inte annars.

Idag är en såndär dag då vi är extra glada att vi har ridhuset såpass nära. Att gå trehundra meter dit krävde sin utrustning, om man säger. Sketväder.

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *