Meh

Mullehästens dumma bakben var inte direkt mindre dumt idag. Det var faktiskt jätteajigt. Men det är väl så det är med muskelskador, det är alltid värst dag två. Så vi har kvar våra förhoppningar att det är en sådan. Matte ska åka upp tidigt imorgon bitti och kolla läget innan kliniken har sin telefontid, så får vi se. Även om det “bara” är en muskelskada ska han ju inte behöva stå och ha så ont, då måste han få ajaj-bekämpning!

Det går dock bra att gå. När han väl har kommit igång. Och det är nyttigt att röra på sig, så vi gick på promenad. Det gick inte så bra, men det hade mer att göra med Mullehästens generella inställning till promenader. Dessutom så kanske en fjärdedel av benen är ur spel, men vi har tre fjärdedelar kvar som inte alls är på humör för någon vila. Så vi växlade mellan has-has-släp-has och någon typ av trebent sprattel. Det var fint väder i alla fall.

image

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *