Tisdagstömkörning

Vi hade lite tisdagstömkörning i morse. Mullehästen var inte imponerad, men det är han å andra sidan rätt sällan när det kommer till att göra grejer före klockan åtta på morgonen. Nu kan man tycka att tidsomställningen i helgen var såpass nyligen att det inte skulle göra så mycket att det var så tidigt, men Mullehästen är i sanningens namn inte särskilt imponerad av att göra saker före klockan nio på morgonen heller. Så det hjälpte inte. Han ville mest gå hem.

Matte tyckte också att det var ganska tråkigt. Så det var inte direkt motiverat på någon front. Men vi fick det överstökat, Mullehästen blev lösgjord och använda rätt muskler vid rätt tillfällen och övade på lite fattningar på pytteliten volt (det enda på hela passet som han tyckte var skojigt). Vi får hoppas på lite mer inspiration nästa gång helt enkelt.

image


Comments

Tisdagstömkörning — 3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *