Attacklöv

Eftersom det inte fungerar så att vi båda kan vara friska samtidigt och Mullehästen för tillfället inte har tid att vara sjuk så har matte tagit en för laget och drabbats av något nytt spännande attackvirus eller dylikt.

Mullehästen, som uppenbarligen är allt annat än sjuk, kan inte riktigt vila i den utsträckning som matte skulle behöva. Så som kompromiss tog vi en skrittur på en av de fnorkigaste vägarna. På så vis kan Mullehästen glo på saker och säga fnork medan matte mest behöver sitta still och åka med. Matte hade inte räknat med att det är jetemycket höst och samtidigt blåsigt, vilket innebar att Mullehästen blev attackerad av kalla, fuktiga höstlöv ur alla riktningar. Han kan flyga jättefint när han i full fart får en lövklatsch på baken av en lönn.

Det kan hända att det här med kompromissmotion inte kommer att fungera särskilt länge.
image


Comments

Attacklöv — 3 Comments

  1. Jag är i Landvetter torsdag-måndag (hundvakt) ifall matte behöver en paus och Mulle behöver göra av med lite energi. Det är bara att höra av sig. Jag ställer upp på de flesta aktiviteter matte tycker Mulle är i behov av 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *