Höstanpassad rengöring

Vi ska på utflykt imorgon, och då måste Mullehästen vara kommunicerbar. Eftersom han varit lite av ett sprattligt disneyfår senaste veckan så tyckte matte att det var lämpligt att vi tog ett varv runt golfbanan med en liten extrasväng, för att rasta av lite. Mullehästen höll med. Och studsade jämfota hela vägen. Märkligt nog verkade han bara bli piggare ju längre vi kom. En aning kontraproduktivt alltså.

image

Sen var det baddags. Mullehästen ville INTE bada i oktober, sju plusgrader och storm, så han både ylade och bråkade när matte släpade ut honom, vattenslangen och schampot. Nu är matte inte så elak att han måste bada under såna förutsättningar. Däremot måste han faktiskt tvätta svansen. Man kan inte se ut precis hur som helst. Dessutom hade han så mycket lera i pannan att han fick tåla en omgång med en fuktig svamp i nyllet. Han blev ungefär lika sur av det som han brukar bli av ett helkroppsbad. Sen fick han istället utstå en rejäl rykt. Han hatar ryktborsten. Så det var på det hela taget ganska gnälligt där ett tag. Men han blev ganska fin i alla fall, så vi slipper skämmas på utflykten imorgon.


Comments

Höstanpassad rengöring — 6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *