Guldstjärna

De fyra dagar som matte har varit bortrest har Mullehästen ägnat åt att bygga ludd. Det är jetevarmt. Dessutom hade han en älgloppa (såna där små platta jävlar som hugger köttstycken från sina offer) i pälsen i morse och höll på att få fullkomlig spader.

Det enda som hjälper mot båda ovanstående problem är en pälsreducering. Det var återigen dags för klippmaskinen.

Och det gick så himlans bra! Mullehästen fick en liten skvätt happyhappypulver, som tidigare bara gjort honom ännu sprattligare men nu fungerade det precis på rätt sätt. Allt var fortfarande fnork, men utan udd. Matte fick till och med finklippa på det kittligaste stället mellan frambenen utan alltför stora rabalder. Och under hakan!

Det var ganska kliigt under pälsen dessutom, det gjorde nog sitt till att det var skönt att bli av med den. Det gick faktiskt suveränt bra hela tiden ända tills vi var nästan klara och bara hade lite kvar på ena skinkan. Då gick klippmaskinen sönder. Naturligtvis. Men ja.

Fantastiskt duktig Mullehäst. Matte är så stolt!

 
image


Comments

Guldstjärna — 4 Comments

  1. usch för jeteäckliga älglöss! våra fluffdjur frick påhälsning av dom förra året! vi la vitlökspelkets i kraften och gjorde superkoncentrerat avkok på vitlöksklyftor och sprayade på dom vid utsläpp. hjälpte faktiskt! våra mutantloppor kom trots kort päls så skaffa en luskam så får du fatt bort dom! 🙂

  2. tillägg! mulle är oerhört modig och duktig som vågade stå kvar på marken när farliga ackapackaraten åt upp hans ludd! stor guldstjärna till honom!

  3. Duktig Mulle!!! <3

    Åh jag avskyr älglössen! Jag går inte ut i vissa skogsområden just nu bara för att jag har råkat på dem där, bläää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *