Pizzakusinerna

Matte är på östkusten den här helgen för att titta på alla Mulles pizzakusiner som ska uppträda i Globen. Mullehästen är upplyst om detta, även om han kanske inte är helt medveten om det. Han var nämligen på särdeles dåligt morgonhumör och var tvungen att gå och rulla sig i lite lera. Då har man inte tid att lyssna på matte. Han får skylla sig själv för det. Matte försökte i alla fall. Och han har en bonusmatte att leka med, och raggsockornas mattar.

Angående Spanska Ridskolan så kan de av oss som ska gå dit och behöver värma upp lite till exempel läsa inlägget som matte skrev när matte och Granger var i Wien och hälsade på den tjocka, luddiga släkten. Ni hittar det här: http://mullebloggen.se/2011/06/03/spanska-ridskolan/

Häpp häpp!


Comments

Pizzakusinerna — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *