Retsamma Farbror Ludd

Mullesprattlet börjar bli lite väl intensivt, så raggsockans matte förbarmade sig över honom och tog en sväng i paddocken. Eller ja, den där typen av sväng när matte lägger sig i hela tiden och säger till att raggsockans matte ska driva och använda magmusklerna, samtidigt som Mullehästen testar alla typer av grejer och anser att raggsockans matte har avancerat från behovet av Snälla Farbror Ludd till ett mer rutinerat behov av Retsamma Farbror Ludd. Med trick av typen “Jaha, du tänker komma åt min vänsterbog? Då tänker jag gå jääääähähähääättelångsamt, vad tänker du göra åt det?” och liknande övningar. Lagom snäll, alltså. De tränade galoppfattningar och var jätteduktiga.

Idag skrittade vi ut barbacka med raggsockan och hans matte. Lugn lunk runt golfbanan med en Mullehäst som äntligen kände sig lite ordentligt avrastad, TVÅ dagar i rad. Tack och lov för det!

 
image


Comments

Retsamma Farbror Ludd — 3 Comments

    • Det muttras ett och annat om träningsvärk i stora delar av kroppen :-). Jag ser det som enbart positivt, hon håller kanske inte helhjärtat med 😀

  1. Mina muskler protesterade extra mycket när Mullematten idag beordrade mig att driva när jag försökte prova sadlar på sockan och helt plötsligt satt korrekt på min egen häst…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *